Äventyrsbygge

Vi tror på att mer äventyr gör människor gladare, därför hjälper vi andra företag att bygga höghöjdsbanoroch ziplines, samt att genomföra årliga besiktningar.
25 års erfarenhet – vår hängivenhet till äventyr har lett oss till att ha vara med och bygga höghöjdsbanor över hela Norden.
Under åren har vi studerat äventyrsparker runt om hela världen, och vi hjälper dig gärna arbeta fram idéer som gör din äventyrsbana extra rolig. 
Säkerhet är viktigast. Vi bygger enligt den europeiska säkerhetsnormen EN15 567 - 1, samt erbjuder rådgivning om vilka säkerhetssystem som gör äventyret smidigare för dina besökare.
Vi är medlemmar i ERCA (European Ropes Course Association), där vår personal har genomfört utbildningar i utbildning, räddning och inspektion.
Vi tycker väldigt mycket om naturen och hjälper er därför med smarta lösningar för att påverka trädens fysiologi så lite som möjligt.
Genom Sveriges Höghöjdsbanor är vi examinerade för att utföra årlig inspektion. Skriv till oss om du vill vara med i föreningen, så gör vi äventyrsbyggande lättare tillsammans!

Vad har vi byggt?

Vi har byggt totalt 6 km linbanor, 73 höghöjdsbanor med 548 plattformar, och dessutom assisterat byggande av lika många till som konsulter.