Äventyrsbygge

Vi tror på att människor i Sverige behöver uppleva mer äventyr! Därför hjälper vi andra företag att bygga höghöjdsbanor och ziplines, samt att genomföra årliga besiktningar.

25 års erfarenhet – vår hängivenhet till äventyr har lett oss till att ha varit med och byggt många utav Sveriges höghöjdsbanor.
Säkerhet är viktigast. Vi bygger enligt den europeiska säkerhetsnormen EN15 567-1, samt erbjuder rådgivning om vilka säkerhetssystem som gör äventyret smidigare för dina besökare.
Vi tycker väldigt mycket om naturen och hjälper er därför med smarta lösningar för att påverka trädens fysiologi så lite som möjligt.  
Under åren har vi studerat äventyrsparker runt om hela världen, vilket gör oss till experter på att tillsammans med dig arbeta fram idéer som gör din äventyrsbana unik. 
Vi är medlemmar i ERCA (European Ropes Course Association), där vår personal har genomfört utbildningar i utbildning, räddning och inspektion.
Genom Sveriges Höghöjdsbanor är vi examinerade för att utföra årlig inspektion. Skriv till oss om du vill vara med i föreningen, så gör vi äventyrsbyggande lättare tillsammans!